LYRICS   [ World ↓ ]
Username:
Fjalëkalimi:

Riktheni fjalëkalimin tuaj?
Regjistrim!
Dhuroj!

Artists :: 0-9   A   B   C   D   E   F   G   H   I   J   K   L   M   N   O   P   Q   R   S   T   U   V   W   X   Y   Z


Artistët nga popullariteti me albume dhe tekst kënge - Faqe 1 Lista e artistëve - Faqe 1

1 Giant Leap ↓-2

2 Albumi » 31 Lyrics

112

30 Albumi » 525 Lyrics

2Pac

14 Albumi » 231 Lyrics

311

22 Albumi » 315 Lyrics

Abba

35 Albumi » 600 Lyrics

Barbra Streisand

52 Albumi » 755 Lyrics

Beach Boys

36 Albumi » 446 Lyrics

Beatles

30 Albumi » 837 Lyrics

Bee Gees

41 Albumi » 796 Lyrics

Elton John

63 Albumi » 1060 Lyrics

Elvis Costello

25 Albumi » 468 Lyrics

Elvis Presley

95 Albumi » 2131 Lyrics

Frank Sinatra

90 Albumi » 1398 Lyrics

Frank Zappa

47 Albumi » 701 Lyrics

Kurupt ↑+8

4 Albumi » 48 Lyrics

Prince

37 Albumi » 498 Lyrics

Queen

35 Albumi » 454 Lyrics

Rod Stewart

39 Albumi » 614 Lyrics

Rolling Stones, The

35 Albumi » 554 Lyrics

Roy Orbison

10 Albumi » 473 Lyrics

Soundtracks

97 Albumi » 854 Lyrics

Status Quo

29 Albumi » 346 Lyrics

TLC

6 Albumi » 117 Lyrics

Tom Waits

19 Albumi » 249 Lyrics

Van Morrison

37 Albumi » 484 Lyrics

Garth Brooks

18 Albumi » 279 Lyrics

Beastie Boys

10 Albumi » 225 Lyrics

Big Tymers ↑+1

8 Albumi » 80 Lyrics

Pink Floyd

28 Albumi » 323 Lyrics

Guided By Voices

11 Albumi » 424 Lyrics

Smashing Pumpkins

26 Albumi » 313 Lyrics

Fleetwood Mac

27 Albumi » 361 Lyrics

Eric Clapton

30 Albumi » 487 Lyrics

George Strait

27 Albumi » 282 Lyrics

Bad Religion

19 Albumi » 349 Lyrics

Pitchshifter ↓-1

6 Albumi » 61 Lyrics

Pizzicato Five

20 Albumi » 264 Lyrics

Gang Starr

7 Albumi » 104 Lyrics

Selena

14 Albumi » 350 Lyrics

AC/DC ↑+1

24 Albumi » 298 Lyrics